Over ons


In maart 1977 is Jo Nouwens gestart met Schilderwerken J Nouwens. Jo heeft in de afgelopen 36 jaar tal van opdrachten, van groot tot klein en van nieuwbouw- tot monumentale panden onder handen genomen en ze zijn er allemaal mooier van geworden. Hoogwaardig in kwaliteit en meedenken met u als klant zijn kenmerkend voor Jo Nouwens Schilderwerken. Na 36 jaar heeft Jo afscheid genomen als eigenaar van dit prachtige bedrijf.

Vanaf 2014 heet het bedrijf Nouwens Schilderwerken en  heeft het twee nieuwe eigenaren; Frank Hendriks en Barry Buys. Twee bekende gezichten van het bedrijf met elk al meer dan 20 jaar ervaring. De visie is niet veranderd; we leveren hoogwaardige kwaliteit, zijn flexibel en denken met u mee.

Wij zijn een schildersbedrijf dat alle voorkomende schilderwerken uitvoert. De verzorging van al uw schilderwerk, wandafwerking en beglazingen zijn bij ons in goede handen.

De basis van ons bedrijf steunt op twee pijlers:

  • Gedegen vakkennis
  • Grondige ervaring

Vooral op het gebied van ambachtelijk schilderwerk is bij ons de vereiste vakkennis in huis. Dit is te zien bij een groot aantal monumentale panden in onze prachtige vestingstad Heusden.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in onderhoud en in alle werkzaamheden in de nieuwbouw en utiliteitswerken. De hiervoor benodigde kleur- en verfadviezen worden door ons op maat gemaakt.

Naast nieuwbouw en onderhoud, verrichten wij veel werkzaamheden in het mooie oude vestingstadje Heusden. Heusden staat vol met monumentale panden die door ons regelmatig onderhouden worden.

verf_bus2