Diensten


Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die Nouwens Schilderwerken aanbiedt.


responsive

Onderhoud

Om het houtwerk van uw woning en monumentale pand te onderhouden is het van belang om regelmatig het buitenwerk, zoals raam- en deurkozijnen, raamluiken en deuren, goed te onderhouden. Hiermee voorkomt u onder andere houtrot. U bent bij ons aan het juiste adres voor de uitvoer van deze werkzaamheden. Wij hebben de kennis en de ervaring om uw pand te beschermen tegen alle weersinvloeden. Reeds jaren onderhouden wij diverse monumentale panden in de gemeente Heusden en deze stralen daarmee de allure uit die hoort bij een oude vestingstad.
responsive

Houtrot

Houtrot is het grootste gevaar voor monumentale panden. Deze mooie, rustieke panden met hun allure van weleer mogen wat ons betreft niet verloren gaan. Niet voor niets zijn wij een veelgevraagd schildersbedrijf in de omgeving van Heusden. Als u meer wilt weten van wat wij u kunnen bieden twijfel dan niet om hier informatie aan te vragen.

responsive

Nieuwbouw

Het schilderwerk van nieuwbouw is bij ons ook in goede handen. Zowel voor het buiten- als voor het binnenwerk staan wij garant voor een prachtig resultaat.

responsive

Beglazing

Wij kunnen uw pand beglazen met isolerende-, veiligheids- en geluidswerende beglazing maar ook voor glas-in-lood draaien wij onze handen niet om.

responsive

Advies

Uiteraard houdt het voor ons niet op met het schilderen van uw pand. Ook voor advies over onderhoud, kleuren en soorten verf kunt u bij ons terecht.